La Festa dels Drets, projecte intercentres

El projecte intercentres dedicat als Drets Humans s'ha portat a terme conjuntament amb el CEIP Elias Tormo, CEIP Covalta d'Albaida, i CEIP Verge dels Desemparats d'Atzeneta d'Albaida.
S'ha comptat amb els materials didàctics, tallers, formació, motivació i organització de l'ONGD Pau i Solidaritat PV. En concret el projecte va començar amb reunions informatives de l'ONGD, on ens varen donar a conèixer la web www.interactuem.org  i ahí varem elegir i començar a disenyar conjuntament les activitats conjuntes que anavem a fer junt amb la resta de centres. Després l'ONGD va establir contacte amb les escoles i els hi va oferir la proposta didàctica (exposició, activitats i un teatre a càrrec de l'alumnat d'Educació Infantil de l'IES J Segrelles). Finalment, l'ONGD, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Albaida, va organitzar i va estar explicant tota la programació de la Festa dels drets, i les tasques per a l'alumnat tant d'Educació Infantil com d'Integració Social.


L'alumnat, gràcies a aquesta activitat, va poder gaudir de:

- Tallers formatius a càrrec de Silvia, tècnica de de cooperació i educació per al desenvolupament de la Fundació Pau i Solidaritat.


- Materials i textos per poder desenvolupar una obra de teatre adreçada a infantil: "Chavela vol anar a l'escola"

- Materials, proves, organització i explicació de la FESTA dels DRETS. Aquesta última va ser la cloenda de totes les activitats prèvies realitzades.







Ha estat una fantàstica col·laboració intercentres, amb la magnífica ajuda de la Fundació Pau i Solidaritat i la col·laboració de l'Ajuntament d'Albaida. La implicació del Departament de SErveis a la Comunitat i de les escoles ha permés que el poble es beneficiara d'aquest projecte per a la Pau i la Solidaritat. A més, l'alumnat de cicles ha pogut participar i vivenciar un projecte real d'educació per al desenvolupament humà i sostenible. L'avaluació final ha sigut molt positiva des de totes les parts participants.





Comentarios

Entradas populares